MS

    Elektronik & Data
MS Elektronik & Data Products Opportunities Support Contact Information
   
   Forsiden
 
   Konsulent ydelser
 
    
Netværk
Backup
Antivirus
VPN
 
   Hardware salg
 
   Adgangskontrol
 
   Alarmsystemer
 
   
 
   Downloads
 
   Kontakt os
 
   
 

Netværk og kommunikation

Vi har mere end 10 års erfaring med at bygge fysiske EDB netværk.  Det vil sige at vi kan installere et nyt eller opgradere et gammelt netværk. På denne måde får I optimal ydelse af jeres EDB investeringer, såsom deling af printere, central backup, fælles Internet opkobling og meget mere.

Til mindre virksomheder, afdelinger eller private hjem, kan vi installere et trådløst netværk.  Denne løsning er tit mest hensigtsmæssig hvis der ikke skal overføres store mængder data, men man blot ønsker muligheden for at dele printere, Internetopkobling og filer.  Et typisk trådløs netværk starter på omkring 5000 DKK inklusiv hardware og opsætning.

Udover det fysiske netværk, tilbyder vi også opsætning af Internetforbindelsen, lige fra kommunikationen med den Internetudbyder I ønsker at benytte, til den fysiske installation og konfiguration af routere, firewalls, servere, m.m.

Ønsker I at jeres medarbejderne skal kunne koble på jeres netværk hjemmefra, eller at sælgerne skal kunne få adgang til de seneste tal når de er på vejen, kan vi også løse denne opgave med en såkaldt Virtual Private Network løsning.Copyright © 2001 MS. Elektronik & Data. All rights reserved.
  webmaster@mselektronik.dk
Last modified:
januar 17, 2011